Contact

mr. A.A. Quist (Adriaan)
Senior Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 06 53 58 61 49

     

Adriaan Quist

Senior Advocaat

Adriaan heeft een brede vastgoedpraktijk en adviseert Nederlandse en internationale cliënten over commerciële vastgoed transacties, projectontwikkeling, huurrecht en bouwrecht. Daarnaast adviseert hij geregeld over vastgoed gerelateerde ondernemingsrechtszaken, samenwerkingsverbanden en investeringsstructuren.

Aandachtsgebieden

Adriaan heeft ruime ervaring op het gebied van vastgoedtransacties (koop/verkoop, sale and lease back, huur, projectontwikkeling en W&I verzekeringen) en een uitstekend begrip van de commerciële belangen van de betrokken partijen. Hij is geïnteresseerd in alle juridische aspecten die bij vastgoed komen kijken en heeft ook ruime advieservaring in vastgoed gerelateerde ondernemingsrechtszaken, samenwerkingsverbanden en investeringsstructuren. Verder is Adriaan geïnteresseerd in architectuur, stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en duurzaamheid.

Registraties

Adriaan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht / Bouwrecht
  • Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Bijzonderheden

Adriaan studeerde in 2013 af aan de Universiteit Leiden en was eerder werkzaam bij de vastgoed en ondernemingsrechtpraktijken van Loyens & Loeff en TaylorWessing. Daarnaast heeft Adriaan ervaring opgedaan als in-house advocaat bij een van de grootste Nederlandse gebieds- en projectontwikkelaars.

Talen

Nederlands, Engels.