Over Stijl Advocaten
Stijl Advocaten is een boutique kantoor op het gebied van het vastgoedrecht. Wij adviseren, structureren, contracteren en procederen. Al onze advocaten zijn afkomstig van grote kantoren en wij vinden juridische diepgang belangrijk. Dit combineren wij met een open cultuur en een prettige werksfeer. Stijl Advocaten is gevestigd in Amsterdam nabij het Hoofddorpplein (tram 2 stopt voor ons kantoor).

Ons werkterrein is het vastgoed en gebiedsontwikkeling in de meest brede zin, waaronder:

  • bouwrecht, huurrecht en projectontwikkeling
  • koop/aanneming (transactiepraktijk)
  • aanbestedingsrecht / staatssteunrecht
  • bestuursrecht / omgevingsrecht.

Wat wij bieden
Wij bieden gemotiveerde en geïnteresseerde rechtenstudenten in het derde of vierde jaar van hun opleiding (w.o.) een fulltime stageplaats (minimaal 4 dagen per week) aan van 2 maanden. Tijdens de stage laten wij je kennis maken met alle facetten van de advocatuur en houd je je onder andere bezig met het schrijven van notities en het voorbereiden van processtukken, het verrichten van jurisprudentie- en literatuuronderzoek en het bijwonen van zittingen en besprekingen. De stagevergoeding bedraagt € 750,- bruto per maand. Uiteraard leer je ons en onze praktijk goed kennen door deze stage.

Meer weten?
Neem dan contact op met Wouter den Harder en/of Thom Groot op telefoonnummer 020 346 9980.

Solliciteren
Wil je een uitdagende stageplaats bij Stijl Advocaten? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van officiële cijferlijst per e-mail aan Stijl Advocaten, t.a.v. Maria Jager: jager@stijladvocaten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.