Voor onze bestuursrechtelijke praktijk op het terrein van vastgoed en gebiedsontwikkeling zijn wij op zoek naar een gepassioneerde advocaat-stagiair die zich wil aansluiten bij ons gezellige en hechte team van experts. Als advocaat-stagiair word je breed ingezet en heb je de unieke kans om betrokken te zijn bij alle facetten van het bouw- en vastgoedrecht en gebiedsontwikkeling. Graag komen wij in contact met een ambitieuze kandidaat die bij ons wil worden opgeleid tot een zelfstandige en deskundige advocaat.

Over Stijl Advocaten

Stijl Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zijn sporen in de wereld van het vastgoedrecht ruimschoots heeft verdiend. Onze civielrecht- en bestuursrechtadvocaten hebben jarenlange ervaring en beschikken over zeer ruime expertise op het gebied van vastgoed, vastgoedtransacties, gebiedsontwikkeling, aansprakelijkheidsrecht en de overheidspraktijk. Wij staan nationale en internationale (vastgoed)ondernemingen, beleggers, non-profit organisaties (zoals woningcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen) en overheden bij.

Onze bestuursrechtelijke praktijk waarin je als advocaat-stagiair hoofdzakelijk werkzaam zult zijn, omvat onder meer de volgende werkterreinen:
– omgevingsrecht (ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht en natuurbeschermingsrecht);
– overig bestuursrecht (o.a. subsidierecht, energierecht en volkshuisvestingsrecht).

Bij Stijl Advocaten is niet alleen aandacht voor het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk, maar ook voor een gezonde work-life balance. Wij hechten veel waarde aan een positieve werkcultuur. Het delen van kennis staat bij ons vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Jurisprudentielunches en kennissessies worden maandelijks georganiseerd al dan niet onder leiding van externe academici, zodat iedereen up-to-date en scherp blijft. Uiteraard worden er ook geregeld leuke bedrijfsevenementen georganiseerd.

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die:
• beschikt over een afgeronde master Nederlands recht met civiel effect;
• ambitieus, leergierig, proactief en enthousiast is;
• een sterk analytisch vermogen heeft;
• een prettige persoonlijkheid heeft en stevig in de schoenen staat;
• beschikt over het talent om werk en beroepsleiding optimaal te combineren;
• beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende stageplek, waarbij je je onder begeleiding van een ervaren patroon ontwikkelt tot een zelfstandig advocaat. Tijdens deze stage krijg je al snel je eigen verantwoordelijkheden en zijn je werkzaamheden zeer divers. Ook word je vanaf het begin volledig bij zaken betrokken. Zo heb je meteen contact met cliënten en doe je actief mee tijdens zittingen en besprekingen. Daarnaast schrijf je adviezen en processtukken en werk je aan het opstellen van overeenkomsten. Daarbij is er altijd genoeg ruimte voor vragen en feedback.
Bij Stijl Advocaten bieden wij volop mogelijkheden om tot verdere persoonlijke ontwikkeling te komen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Truke den Uyl-Slagter, partner, via 020 346 9980 of denuyl-slagter@stijladvocaten.nl.

Solliciteren

Wil je deel uitmaken van onze bloeiende en ambitieuze praktijk? Stuur dan je sollicitatie per e-mail aan Stijl Advocaten, t.a.v. Maria Jager, Postbus 9101, 1006 AC Amsterdam, jager@stijladvocaten.nl met een cv en een cijferlijst. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over ons kantoor, kijk op www.stijladvocaten.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.