Seminars2016-11-30T21:52:37+02:00

Seminars

Save the date: 30 januari 2020 | Women Only seminar ‘Tuinen van de toekomst’

Kunstmuseum Den Haag, 30 januari 2020, 13.30-17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel

Op donderdag 30 januari 2020 organiseert Stijl Advocaten voor de zevende maal haar Women Only seminar met als thema ‘Tuinen van de toekomst’. Onderdeel van het seminar is een bezoek aan de tentoonstelling ‘Monet – Tuinen van verbeelding’.

Hoe zien de tuinen van de toekomst eruit? In welke omgeving willen we wonen en werken? Tijdens dit seminar voor vrouwelijke vastgoedprofessionals zal Philomene van der Vliet, landschapsarchitect en oprichter van BOOM Landscape, hierover spreken. Daarnaast zullen Siti Boelen en Marjolein Smeele spreken over het project Schoonschip, de duurzaamste drijvende woonwijk van Europa.

Uiteraard is er ruimte voor discussie en bijpraten met vakgenoten.

Reserveer deze dag alvast in uw agenda! De uitnodiging met nadere informatie volgt later.

Save the date: Supermarktvastgoedcongres 7 november 2019: ‘Beyond Online’

Op 7 november a.s. organiseert het platform Supermarkt en Ruimte het Supermarktvastgoedcongres 2019 met als thema ‘Beyond Online’. Het congres is een jaarlijks event voor professionals in supermarkten en vastgoed. Stijl Advocaten is een van de sponsors van dit congres. Binnenkort volgt meer informatie over deelname, locatie en programma.

Actualiteitendag Bouw- en Vastgoedrecht i.s.m. VBR-A en VJOJ | donderdag 11 april 2019

Op donderdag 11 april 2019 zal Taco Hovius spreken over ‘Verduurzaming gebouwde omgeving’ tijdens de Actualiteitendag Bouw- en Vastgoedrecht in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze dag wordt u in één dag helemaal bijgepraat over de actualiteiten van het vakgebied. De opzet van deze dag is dat verschillende delen van het rechtsgebied (o.a. bouwcontractenrecht, huur, ruimtelijke ordening etc.) aan bod komen en een korte inleiding wordt gegeven op actuele ontwikkelingen of jurisprudentie van het afgelopen jaar. Daarnaast is er tijdens de lunch en borrel gelegenheid om uw vakgenoten te spreken en te netwerken.

Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar: www.ibr.nl

Women Only seminar | Sterke vrouwen, sterke concepten | donderdag 31 januari 2019

Gemeentemuseum Den Haag, 31 januari 2019, 13.30-17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel

Op donderdag 31 januari 2019 organiseert Stijl Advocaten voor de zesde maal haar Women Only seminar met als thema ‘Sterke vrouwen, sterke concepten’. Onderdeel van het seminar is een bezoek aan de modetentoonstelling ‘Femmes Fatales – sterke vrouwen in de mode’. 

Uiteraard is er ook ruimte voor discussie en bijpraten met vakgenoten. Ook is het mogelijk om specifieke vragen voor het interview met Maya Meijer-Bergmans via ons aan te leveren (via info@stijladvocaten.nl).  (meer…)

Supermarktvastgoedcongres 2018: Locatie & Innovatie

Op 8 november a.s. organiseert het platform Supermarkt en Ruimte het Supermarktvastgoedcongres 2018 met als thema ‘Locatie en Innovatie’. Het congres is een jaarlijks event voor professionals in supermarkten en vastgoed. Stijl Advocaten is een van de sponsors van dit congres. Voor meer informatie of aanmelden gaat u naar www.supermarktenruimte.nl.