Seminars2016-11-30T21:52:37+02:00

Seminars

25 – 27 maart 2020: 12th Annual Real Estate Investments Conference

Taco Hovius spreekt op 27 maart a.s. tijdens het meerdaagse event “12th Annual Real Estate Invenstments Conference; Trends and opportunities in real estate”, georganiseerd door IBAevents en gehouden in het Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Taco zal het hebben over ‘Investment climate is changing in a world of climate change’. Enkele andere onderwerpen die besproken worden zijn ‘Amsterdam – the new Londen?’, ‘The sky is the limit: the city of the future, ‘No home no future!’. Ga voor het volledige programma en aanmelden naar www.ibanet.org.

Boekpresentatie ‘Duurzaam bouwen’ 13 februari 2020

Taco Hovius en Emma Metgod spreken samen met Wouter van den Wildenberg van Fakton Energy op 13 februari a.s. bij de boekpresentatie van het ‘Praktijkboek Duurzaam bouwen’, uitgegeven door het Instituut voor Bouwrecht (IBR).

Women Only seminar 2020 ‘Tuinen van de Toekomst’

Wij kijken weer met veel plezier terug op ons geslaagde Women Only seminar met het thema ‘Tuinen van de Toekomst’ in het Kunstmuseum Den Haag. Veel dank aan onze spreeksters Siti Boelen en Marjolein Smeele van Schoonschip Amsterdam, Philomene van der Vliet van BOOM Landscape en Sophie Ketting van het Kunstmuseum Den Haag. Daarnaast veel dank aan Betina Van Meter voor haar grafische samenvatting. Wij zien jullie graag volgend jaar!

#Tuinenvandetoekomst #Duurzaamheidsprojectschoonschip #Biobased #Bouwmaterialen #Monet #Tuinenvanverbeelding

Save the date: 30 januari 2020 | Women Only seminar ‘Tuinen van de toekomst’

Kunstmuseum Den Haag, 30 januari 2020, 13.30-17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel

Op donderdag 30 januari 2020 organiseert Stijl Advocaten voor de zevende maal haar Women Only seminar met als thema ‘Tuinen van de toekomst’. Onderdeel van het seminar is een bezoek aan de tentoonstelling ‘Monet – Tuinen van verbeelding’.

Hoe zien de tuinen van de toekomst eruit? In welke omgeving willen we wonen en werken? Tijdens dit seminar voor vrouwelijke vastgoedprofessionals zal Philomene van der Vliet, landschapsarchitect en oprichter van BOOM Landscape, hierover spreken. Daarnaast zullen Siti Boelen en Marjolein Smeele spreken over het project Schoonschip, de duurzaamste drijvende woonwijk van Europa.

Uiteraard is er ruimte voor discussie en bijpraten met vakgenoten.

Reserveer deze dag alvast in uw agenda! De uitnodiging met nadere informatie volgt later.

Save the date: Supermarktvastgoedcongres 7 november 2019: ‘Beyond Online’

Op 7 november a.s. organiseert het platform Supermarkt en Ruimte het Supermarktvastgoedcongres 2019 met als thema ‘Beyond Online’. Het congres is een jaarlijks event voor professionals in supermarkten en vastgoed. Stijl Advocaten is een van de sponsors van dit congres. Binnenkort volgt meer informatie over deelname, locatie en programma.

Go to Top