Binnen de civielrechtelijke afdeling van Stijl Advocaten adviseren en begeleiden onze advocaten zowel nationale als internationale (vastgoed)ondernemingen, woningcorporaties, verzekeraars en overheden. De nadruk ligt daarbij op gebieds- en projectontwikkeling en de procespraktijk. Verder omvat de civiele vastgoedpraktijk de volgende werkterreinen: vastgoedtransacties (o.a. koop/aanneming, sale & leaseback, turnkey developments, transformatieprojecten); bouwrecht (traditionele en geïntegreerde contracten); huurrecht; aanbestedingsrecht en staatssteun.

Binnen deze afdeling is een vacature ontstaan voor een medewerker die zich zal bezig houden met project- en gebiedsontwikkeling en daarnaast met de procespraktijk (onder meer beroepsaansprakelijkheid van architecten en notarissen). Graag komen wij in contact met een ambitieuze kandidaat die zijn/haar loopbaan wil voortzetten bij ons kantoor.

Over Stijl Advocaten
Stijl Advocaten is een hoogwaardige juridische dienstverlener die werkt voor de professionele private vastgoedmarkt verzekeraars en de overheid. De advocaten van Stijl Advocaten hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het civiel- en bestuursrechtelijk vastgoed, vastgoedtransacties, gebiedsontwikkeling, procespraktijk en de overheidspraktijk. Stijl Advocaten kenmerkt zich door een open en platte structuur, waarbij de medewerkers actief betrokken worden bij het beleid van de onderneming en de kwaliteit van de dienstverlening.

Functie-eisen
Wij zoeken een collega die:
• affiniteit met de vastgoed- en gebiedsontwikkelingspraktijk heeft;
• affiniteit met de procespraktijk in het bijzonder de beroepsaansprakelijkheidspraktijk heeft;
• vier tot zes jaar ervaring in de advocatuur heeft;
• ambitieus, leergierig, proactief en enthousiast is;
• een sterk analytisch vermogen heeft;
• een prettige persoonlijkheid heeft en stevig in de schoenen staat;
• beschikt over een gedegen kennis van het verbintenissen- en vermogensrecht;
• beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden (in woord en in geschrift);
• een teamplayer is en gezamenlijk met ons de schouders onder de verdere opbouw van de praktijk wil zetten.

Wat wij bieden
Naast uitdagend werk en een prettige werksfeer in een groeiende praktijk, biedt Stijl Advocaten een open, informele en ambitieuze cultuur met volop mogelijkheden om tot verdere persoonlijke ontwikkeling te komen binnen ons kantoor. Stijl Advocaten biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Neem dan contact op met: Truke den Uyl-Slagter, partner T: 020 346 9980 of per e-mail: denuyl-slagter@stijladvocaten.nl

Solliciteren
Wil je deel uit maken van onze groeiende en ambitieuze praktijk? Stuur dan je sollicitatie met een CV en een cijferlijst per post aan Stijl Advocaten, t.a.v. Maria Jager, Postbus 9101, 1006 AC Amsterdam, of per e-mail: jager@stijladvocaten.nl

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over ons kantoor, kijk op www.stijladvocaten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.