Contact

mr. B. Wernik (Bart)
Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 82 07 75 75

     

Bart Wernik

Advocaat

Bart adviseert en procedeert in de brede civiele vastgoedpraktijk.

Aandachtsgebieden

Bart heeft jarenlange ervaring in de installatietechniek en utiliteitsbouw en voert daardoor voornamelijk een civielrechtelijke bouwrechtpraktijk. Hij adviseert en procedeert over projectontwikkeling, aanneming van werk, aansprakelijkheden, kabels en leidingen, koop/verkoop van onroerend goed en huurrecht.

Registraties

Bart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht / Bouwrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Bijzonderheden

Voordat Bart advocaat werd heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij grote installatiebedrijven in industrie- en utiliteitsbouw. Daar heeft hij praktische en technische kennis opgedaan die nu van waarde is in zijn advocatenpraktijk. Hij is zijn carrière gestart op de sectie vastgoedrecht van een van de grotere advocatenkantoren van Nederland. Ook is hij enkele jaren advocaat van de Provincie Noord-Holland geweest waar hij aan de opdrachtgeverszijde betrokken was bij grotere bouw- en infraprojecten.

Bart is lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten, de Vereniging voor Bouwrecht en de werkgroep BNA/BNB-referentiebepalingen.

Talen

Nederlands, Engels.