“STIJL begrijpt de dynamiek van ons vak”

“Exploitatie wordt binnen projectontwikkeling steeds belangrijker. Dat betekent: meer stakeholders en dus ook: meer overeenkomsten. Vroeger had je een koop, een verkoop en een samenwerking.

Tegenwoordig praat je al snel over 10 overeenkomsten, op uiteenlopende juridische terreinen: ondernemingsrechtelijk, bestuursrechtelijk of op facilitair gebied. Je kunt je niet veroorloven om daar geen kennis over in huis te hebben. Ik wil geen batterij aan mensen, maar één iemand die in staat is om op het brede juridische gebied iets te kunnen betekenen, met back-up op de achtergrond. STIJL voorziet daarin. STIJL begrijpt bovendien de dynamiek van ons vak. In een proces van een half jaar moeten we een groot aantal moeilijke beslissingen nemen.

STIJL helpt ons en biedt een pasklaar stappenplan. STIJL is heel breed in staat om juridische vragen te beantwoorden, heeft genoeg specialismen in huis om de diepte in te kunnen gaan en kan heel snel reageren. Daarom werken we al heel lang met STIJL, tot grote tevredenheid.

Phlip Boswinkel

partner Local