Contact

mr. S. Zuidam (Suzanne)
Senior Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 48 10 26 00

     

Suzanne Zuidam

Senior Advocaat

Suzanne is gespecialiseerd in het civielrechtelijk bouwrecht en -vastgoedrecht.

Aandachtsgebieden

Suzanne is werkzaam in de civielrechtelijke vastgoedpraktijk binnen Stijl Advocaten en heeft ruime ervaring met het adviseren, contracteren en procederen over het bouwrecht, gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, publiek- private samenwerkingsconstructies, koop/verkoop van onroerend goed, vastgoed gerelateerd verbintenissen- en ondernemingsrecht, huurrecht en aanbestedingsrecht. Suzanne houdt zich daarnaast bezig met verschillende vastgoed gerelateerde duurzaamheidsvraagstukken. Suzanne staat in haar praktijk projectontwikkelaars, woningcorporaties, overheidsinstanties en aannemers bij met het opstellen van (omvangrijke) civielrechtelijke contracten en/of het voeren van juridische geschillen.

Registraties

Suzanne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Vastgoedrecht / Bouwrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.

Bijzonderheden

Suzanne heeft de Master Civiel recht (met accent op onroerend goed) behaald aan de universiteit van Leiden. Voordat Suzanne bij STIJL Advocaten in dienst is getreden, was zij werkzaam bij een ander nichekantoor gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht.

In 2017 voltooide Suzanne de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht (cum laude) en in 2015 heeft Suzanne met goed gevolg de specialisatieopleiding Privaatrechtelijk Bouwrecht van het Instituut voor Bouwrecht afgerond. Suzanne publiceert regelmatig over haar vakgebied. Daarnaast is zij lid van de Vereniging van Bouwrecht Advocaten, de Vereniging voor Bouwrecht, de Vereniging voor Jong Onroerend Goed Juristen en Dutch Women In Real Estate (DWIRE).

Talen

Nederlands, Engels.