Contact

mr. S. Zuidam (Suzanne)
Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 48 10 26 00

     

Suzanne Zuidam

Advocaat

Suzanne is gespecialiseerd in het civielrechtelijk bouwrecht, aanbestedingsrecht en aan vastgoed gerelateerd verbintenissenrecht.

Aandachtsgebieden

Suzanne is bij STIJL werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk, waar zij adviseert, procedeert en contracteert over het bouwrecht, gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, koop/verkoop van onroerend goed, vastgoed gerelateerd ondernemingsrecht, huurrecht, aanbestedingsrecht, beslag- en executierecht en financiering en zekerheden.

Suzanne staat zowel opdrachtgevers, waaronder projectontwikkelaars, woningcorporaties en overheidsinstanties, als aannemers bij in (omvangrijke) civielrechtelijke geschillen. Suzanne was voor haar indiensttreding bij STIJL Advocaten werkzaam bij een ander nichekantoor gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht.

Suzanne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Vastgoedrecht / Bouwrecht
– Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Bijzonderheden

In 2017 voltooide Suzanne de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht (cum laude) en in 2015 heeft Suzanne met goed gevolg de specialisatieopleiding Privaatrechtelijk Bouwrecht van het instituut voor Bouwrecht afgerond. Suzanne publiceert regelmatig over haar vakgebied. Daarnaast is zij lid van de Vereniging van Bouwrecht Advocaten, de Vereniging voor Jong Onroerend Goed Juristen en FRESH Professionals.

Talen

Nederlands, Engels.