Contact

mr. L.J.I. van Til (Laurens)
Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 48 10 26 02

 

Laurens van Til

Advocaat

Laurens voert een civiele advies- en procespraktijk, waarbij het accent op het vastgoedrecht in brede zin, aanbestedingsrecht en beroepsaansprakelijkheid van professionele dienstverleners ligt.

Aandachtsgebieden

Laurens treedt op voor beleggers, projectontwikkelaars, verhuurders, overheidsinstanties zoals gemeenten en woningcorporaties in uiteenlopende bouw- en vastgoedgerelateerde, alsook (Europese) aanbestedingsrechtelijke kwesties. Daarnaast staat Laurens notarissen, advocaten, architecten, makelaars en belastingadviseurs bij in civiele, dan wel tuchtrechtelijke procedures.

Registraties

Laurens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht / Bouwrecht
  • Huurrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Bijzonderheden

Alvorens in dienst te treden bij STIJL Advocaten, werkte Laurens bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Aldaar werkte Laurens bij de sectie Onroerend goed en kwam hij in aanraking met een grote hoeveelheid aan uiteenlopende (complexe) vastgoedgerelateerde zaken. Laurens is vervolgens werkzaam geweest bij een ander advocatenkantoor, alwaar hij hoofdzakelijk (complexe) bouw- en aanbestedingsrechtelijke dossiers behandelde.

Laurens is lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten (VBR-A).

Laurens heeft een internationale achtergrond en spreekt naast Nederlands vloeiend Engels, Frans en Italiaans.

Talen

Nederlands, Engels, Frans, Italiaans.