Contact

mr. L. Kruitwagen (Laura)
Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 53 83 54 54

     

Laura Kruitwagen

Advocaat

Laura heeft een speciale focus op het huurrecht.

Aandachtsgebieden

Laura is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk en richt zich onder meer op (het adviseren en procederen over) gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, bouwrecht en koop/verkoop van onroerend goed. Laura heeft ruime ervaring met het procederen en adviseren over het huurrecht, zowel op het gebied van bedrijfs-, kantoor- als woonruimte. Ruime ervaring heeft zij ook op het gebeid van het erfpachtrecht. Daarnaast houdt Laura zich bezig met beroepsaansprakelijkheid van professionele dienstverleners, waaronder notarissen, makelaars en advocaten. Zij voert in dit kader procedures, zowel civiel- als tuchtrechtelijk.

In 2012 heeft Laura haar Master privaatrecht behaald aan de Vrije Universiteit. In datzelfde jaar is zij beëdigd als advocaat en heeft bij een groot advocatenkantoor gewerkt op het gebied van algemeen vastgoed en beroepsaansprakelijkheid. Laura is sinds september 2015 werkzaam bij STIJL Advocaten.

Bijzonderheden

Laura heeft in 2018 de Grotius opleiding Onroerend Goedrecht afgerond (cum laude). Laura is lid van de Vereniging Jong Onroerend goed Juristen en FRESH en is daarnaast auteur voor de uitgave Vastgoedrecht van Kluwer.

Talen

Nederlands, Engels.