Contact

mr. L. Kruitwagen (Laura)
Senior Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 53 83 54 54

     

Laura Kruitwagen

Senior Advocaat

Laura adviseert, contracteert en procedeert binnen de civielrechtelijke vastgoedpraktijk en heeft daarbij een speciale focus op het huurrecht.

Aandachtsgebieden

Laura is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk en richt zich onder meer op (het adviseren en procederen over) gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, bouwrecht en koop/verkoop van onroerend goed. Laura heeft ruime ervaring met het procederen en adviseren over het huurrecht, zowel op het gebied van bedrijfs-, kantoor- als woonruimte. Laura houdt zich daarnaast bezig met franchiserecht; vaak in relatie tot het huurrecht. Ruime ervaring heeft Laura verder ook op het gebied van het erfpachtrecht en appartementsrecht.

Registraties

Laura heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht / Bouwrecht
  • Huurrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Bijzonderheden

Laura heeft haar Master privaatrecht behaald aan de Vrije Universiteit. In datzelfde jaar is zij beëdigd als advocaat en heeft bij een groot advocatenkantoor gewerkt op het gebied van algemeen vastgoed en beroepsaansprakelijkheid.

Laura heeft in 2018 de Grotius opleiding Onroerend Goedrecht afgerond (cum laude). Laura is lid van de Vereniging Jong Onroerend goed Juristen en FRESH en is daarnaast auteur voor de uitgave Vastgoedrecht van Kluwer.

Talen

Nederlands, Engels.