Contact

mr. E.H. Metgod (Emma)
Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 57 99 55 93

Emma Metgod

Advocaat

Emma adviseert en procedeert over gebieds- en projectontwikkeling, koop/verkoop van onroerend goed, bouwrecht en huurrecht.

Aandachtsgebieden

Emma is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk en richt zich onder meer op (het adviseren en procederen over) gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, bouwrecht, koop/verkoop van onroerend goed en huurrecht. Daarnaast houdt zij zich bezig met beroepsaansprakelijkheid van professionele dienstverleners, waaronder notarissen, makelaars en advocaten.

Registraties

Emma heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Burgerlijk procesrecht

Deze registratie verplicht haar om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.

Bijzonderheden

Voor haar komst naar STIJL Advocaten deed Emma ervaring op als legal executive bij een internationaal bedrijf en als juridisch medewerker bij een gespecialiseerd vastgoedkantoor.

Emma heeft haar Masters privaatrecht en strafrecht behaald aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij diverse stages gelopen in de advocatuur en was zij onder meer werkzaam voor een middelgroot advocatenkantoor. Naast haar studie speelde Emma hockey op hoog niveau.

Talen

Nederlands, Engels.