Contact

mr. E.H. Metgod (Emma)
Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 57 99 55 93

Emma Metgod

Advocaat

Emma adviseert en procedeert over gebieds- en projectontwikkeling, koop/verkoop van onroerend goed, bouwrecht en huurrecht.

Emma is sinds januari 2017 werkzaam bij STIJL Advocaten. Voor haar komst naar STIJL Advocaten deed zij ervaring op als legal executive bij een internationaal bedrijf en als juridisch medewerker bij een gespecialiseerd vastgoedkantoor.

Aandachtsgebieden

Emma is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk en richt zich onder meer op (het adviseren en procederen over) gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, bouwrecht, koop/verkoop van onroerend goed en huurrecht. Daarnaast houdt zij zich bezig met beroepsaansprakelijkheid van professionele dienstverleners, waaronder notarissen, makelaars en advocaten.

Bijzonderheden

In 2014 heeft Emma haar Masters privaatrecht en strafrecht behaald aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij diverse stages gelopen in de advocatuur en was zij onder meer werkzaam voor een middelgroot advocatenkantoor. Naast haar studie speelde Emma hockey op hoog niveau.

Talen

Nederlands, Engels.