De Masterclass Bouwrecht van de Universiteit Utrecht biedt een programma van vijf maanden stage en onderwijs. De masterstudenten lopen vier dagen in de week stage bij een advocatenkantoor, overheidsorgaan of een bouw- en vastgoedconcern. Eén dag per week krijgen ze onderwijs op de Universiteit Utrecht. De deelnemers krijgen onderwijs van docenten uit de praktijk. Zo krijgen de studenten een beeld van hoe leuk en dynamisch het bouwrecht is.

STIJL Advocaten stelt zich niet alleen als partnerkantoor en stagebedrijf beschikbaar, maar ook zijn onze advocaten en professoren als docent verbonden aan de Masterclass Bouwrecht van de Universiteit van Utrecht.

Op 30 januari 2017 vond de afsluiting plaats van al weer de 4e editie van deze Masterclass. Tijdens deze vierde editie hebben Roel Lammers en Laura Swinkels een stage bij STIJL Advocaten gelopen. De deelnemers hadden een bestuursrechtelijke casus voorbereid waarbij ze de verschillende belangen van de betrokken partijen via een presentatie hebben verdedigd. En met succes! Met het afronden van deze Masterclass Bouwrecht hebben de deelnemers een mooie stap gemaakt van de collegebanken naar de praktijk.