Net als onze naamgenoot De STIJL, richten wij ons op de essentie en komen wij snel tot de kern. Deze principes liggen ten grondslag aan onze reputatie; hoogwaardige juridische diensten op het gebied van onroerend goed en projectontwikkeling verlenen.
Wij leveren gerichte en innovatieve oplossingen in het belang van onze cliënten. Resultaat met STIJL. Je vindt ons op www.stijladvocaten.nl.

STIJL Advocaten blijft ook trouw aan het Kunstmuseum Den Haag. Sinds 2007 steunen wij het museum, in het bijzonder de permanente tentoonstelling Mondriaan & De Stijl; de definitieve thuisbasis voor De STIJL in Nederland. Juist in deze tijden is het van belang kunst en cultuur te ondersteunen. Wij zijn trots dat wij deze samenwerking recent hebben verlengd met drie jaar en kijken uit naar vele prachtige tentoonstellingen en evenementen met en in het museum. Naast de sponsoring, is onze managing partner Taco Hovius ook als bestuurslid van de Mondriaan Business Club bij het museum betrokken. De collectie Mondriaan van het Kunstmuseum Den Haag is uniek in de wereld en omvat bijna 300 werken. Ze beslaat alle stadia van de indrukwekkende carrière van deze grootmeester van de moderne kunst.