DIOR – A New Look

Kunstmuseum Den Haag, donderdag 21 november 2024
van 13.30-17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel

Stijl Advocaten organiseert voor de negende keer haar Vastgoed & Mode seminar. Het thema van dit seminar is: ‘A New Look on Real Estate’. Onderdeel van het seminar is een bezoek aan de modetentoonstelling ‘DIOR – A New Look’.

Tijdens dit seminar voor vrouwelijke vastgoedprofessionals wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vastgoed. Uiteraard is er ruimte voor discussie en bijpraten met vakgenoten. U bent van harte welkom!

Programma:
13:00  Ontvangst
13:30 Welkom door Truke den Uyl-Slagter, Stijl Advocaten
13:35 ‘A New Look op het Rijksvastgoedbedrijf en op een nieuw stadsdeel van Almere’ – Tessa Flantua, directeur Gebieds- en Vastgoedontwikkeling Rijksvastgoedbedrijf en Anneloes van Boxtel,  programmadirecteur van Almere Pampus en Almere Oosterwold Rijksvastgoedbedrijf met aansluitend juridische tips van Suzanne Zuidam, Stijl Advocaten
14:35 Pauze
14:55 A New Look op beleggen in Convenience Retail’ – Ellen Tak, Head of Research & Strategy Altera Vastgoed met aansluitend juridische tips van Laura Kruitwagen, Stijl Advocaten
15:55 Wrap-up door Betina Van Meter, visual thinker
16:05 ‘DIOR – A New Look’ – Madelief Hohé, Modecurator Kunstmuseum Den Haag
16:30 Bezichtiging van de tentoonstelling ‘DIOR – A New Look’
17:30 Borrel in de Erezaal

Kunstmuseum Den Haag bevindt zich in het Statenkwartier en is te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Rondom het Kunstmuseum is betaald parkeren vanaf 13.00 uur (€ 2,50 per uur). U kunt ook betaald parkeren in de parkeergarage van het World Forum op het Churchillplein 10 te Den Haag.