Contact

mr. W. den Harder (Wouter)
Senior Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 53 49 39 34

     

Wouter den Harder

Senior Advocaat

Wouter heeft ruime ervaring als bedrijfsjurist en is gespecialiseerd in het adviseren en procederen in de civiele vastgoedpraktijk.

Aandachtsgebieden

Wouter den Harder is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk met bijzondere aandacht voor het bouwrecht, huurrecht en goederenrecht. Wouter legt zich daarbij met name toe op het procederen over allerhande bouw- en vastgoedgerelateerde kwesties, zowel voor de rechtbank als de raad van arbitrage.

Wouter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Vastgoedrecht / Bouwrecht
– Burgerlijk procesrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

In 2001 studeerde Wouter ´met genoegen’ af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij was daarna een aantal jaren werkzaam als civielrechtelijk bedrijfsjurist voor onder meer Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente Haarlemmermeer. Wouter heeft aldaar ruime ervaring opgedaan met het contracteren (PPS, DB(F)MO) en adviseren over (infrastructurele) bouwprojecten en het beheer van bestaand onroerend goed.

In 2008 is Wouter beëdigd als advocaat en was hij onder meer werkzaam bij een van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Bij STIJL Advocaten heeft hij een gecombineerde advies- en procespraktijk. Hij staat beleggers, projectontwikkelaars, verhuurders, gemeenten en woningcorporaties bij.

Bijzonderheden

In 2013 voltooide Wouter de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht. Hij publiceert daarnaast regelmatig over ontwikkelingen in de jurisprudentie op zijn vakgebied en is daarnaast auteur voor de uitgave Vastgoedrecht van Kluwer. Wouter is verder actief binnen diverse verenigingen.

Talen

Nederlands, Engels.