Contact

mr. W. den Harder (Wouter)
Senior Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 53 49 39 34

     

Wouter den Harder

Senior Advocaat

Wouter is gespecialiseerd in het adviseren en procederen in de civiele vastgoedpraktijk.

Aandachtsgebieden

Wouter heeft bijzondere aandacht voor het bouwrecht, huurrecht en goederenrecht. Wouter legt zich daarbij met name toe op het voeren van gerechtelijke procedures over allerhande bouw- en vastgoedgerelateerde kwesties. Hij staat beleggers, projectontwikkelaars, verhuurders, gemeenten en woningcorporaties bij.

Registraties

Wouter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Burgerlijk procesrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.

Bijzonderheden

Wouter studeerde ‘met genoegen’ af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij was daarna een aantal jaren werkzaam als bedrijfsjurist voor onder meer Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente Haarlemmermeer. Wouter heeft daar ruime ervaring opgedaan met het contracteren (PPS, DBFMO) en adviseren over (infrastructurele) bouwprojecten en het beheer van onroerend goed.

In 2013 voltooide Wouter de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht. Hij publiceert regelmatig over ontwikkelingen in de jurisprudentie op zijn vakgebied en is daarnaast auteur voor de uitgave Rechtspraak Vastgoedrecht van Kluwer. Wouter is verder actief binnen diverse verenigingen.

Talen

Nederlands, Engels.