Contact

mr. S.M.I. Heemskerk (Simone)
Advocaat

T: +31 20 346 99 80
M: +31 6 15 01 15 30

     

Simone Heemskerk

Advocaat

Simone procedeert en onderhandelt over gebieds- en projectontwikkeling, koop/verkoop van onroerend goed, aanbestedingsrecht, bouwrecht en huurrecht.

Aandachtsgebieden

Simone Heemskerk is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk, waar zij adviseert, procedeert en onderhandelt over gebieds- en projectontwikkeling, koop/verkoop van onroerend goed, aanbestedingsrecht, bouwrecht en huurrecht. Ook heeft Simone ruime ervaring op het gebied van publiek private samenwerking. Zo heeft zij diverse nationale en internationale ondernemingen bijgestaan tijdens de aanbestedingsfase van verschillende DBFM(O) (Design, Build, Finance, Maintain en Operate) projecten, waaronder accommodatie-, wegen- en waterprojecten.

Simone heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Vastgoedrecht / Bouwrecht
– Aanbestedingsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Simone behaalde haar master Civiel recht aan de Universiteit van Leiden. Ook heeft zij een gedeelte van haar studie gevolgd aan de Universiteit van Granada te Spanje. Tijdens haar studie heeft zij onder meer als vrijwilliger gewerkt bij de Leidse Rechtswinkel en is zij verbonden geweest aan een klein advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van civiel recht en bestuursrecht.

Voorheen werkte Simone bij Norton Rose Fulbright. Hier heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van vastgoedrecht, bestuursrecht en ondernemingsrecht.

Bijzonderheden

Simone is lid van de Vereniging Jong Onroerend Goed Juristen (VJOJ), Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA), Jong Onroerend goed Amsterdam (JOA) en van FRESH Professionals.

Talen

Nederlands, Engels, Spaans.