“Twee woorden: deskundig en informeel”

“STIJL Advocaten heeft ons binnen Strijp-S goed geadviseerd over de oprichting van een warmtekoudecentrale; een complex verhaal met allerlei vennootschappelijke uitdagingen.

De laatste tijd is de samenwerking sterk gericht op innovatieve projecten in onze dynamische stad. Daarbij gaat STIJL Advocaten een stap verder dan bij de klassieke gebiedsontwikkeling en richt het zich echt op innovatie en de “stad van de toekomst”.

Voorbeeld is het ‘smart lighting grid’, een innovatief lichtproject waarbij de openbare verlichting in Eindhoven opgewaardeerd wordt tot een slim lichtgrid. Een ander voorbeeld is het slim verduurzamen van een aantal gemeentegebouwen in de gemeente Eindhoven, waarbij STIJL Advocaten ons juridisch ondersteunt. Nog een voorbeeld: het project Cure waarbij een innovatieve afvalverwerkingsinstallatie wordt gebouwd met daaraan gekoppeld een innovatieplatform.

De samenwerking met STIJL Advocaten zou ik willen omschrijven met twee woorden: deskundig en informeel. Deskundig in de ruimste zin van het woord: niet alleen juridisch, maar ook op het gebied van onderhandelingsvaardigheden en financieel inzicht; zij weten hoe de hazen lopen. Informeel: toegankelijk; we kunnen elkaar altijd bellen, zelfs in de weekenden….”

Ran Haase

juridisch adviseur civiel recht, gemeente Eindhoven