Bij Stijl Advocaten adviseren en begeleiden onze advocaten zowel nationale als internationale (vastgoed)ondernemingen, woningcorporaties en overheden. De nadruk ligt daarbij sterk op de gebieds- en projectontwikkelingspraktijk. Graag komen wij in contact met een ambitieuze kandidaat die zijn/haar loopbaan wil voortzetten bij ons kantoor. Als juridisch medewerker assisteer je onze advocaten bij juridische vraagstukken op zowel civiel- als bestuursrechtelijk vlak.

Over Stijl Advocaten

Stijl Advocaten is een hoogwaardige juridische dienstverlener die werkt voor de professionele private vastgoedmarkt en de overheid. De advocaten van Stijl Advocaten hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het civiel- en bestuursrechtelijk vastgoed, vastgoedtransacties, gebiedsontwikkeling en de overheidspraktijk. Stijl Advocaten kenmerkt zich door een open en platte structuur, waarbij de medewerkers actief betrokken worden bij het beleid van de onderneming en de kwaliteit van de dienstverlening.

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die:
• affiniteit met de vastgoed- en gebiedsontwikkelingspraktijk heeft;
• minimaal twee jaar ervaring heeft als jurist in de vastgoedpraktijk;
• ambitieus, leergierig, proactief en enthousiast is;
• een sterk analytisch vermogen heeft;
• een prettige persoonlijkheid heeft en stevig in de schoenen staat;
• beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden (in woord en in geschrift);
• een teamplayer is en gezamenlijk met ons de schouders onder de verdere opbouw van de praktijk wil zetten.

Wat wij bieden

Naast uitdagend werk en een prettige werksfeer in een groeiende praktijk, biedt Stijl Advocaten een open, informele en ambitieuze cultuur met volop mogelijkheden om tot verdere persoonlijke ontwikkeling te komen binnen ons kantoor. Stijl Advocaten biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem dan contact op met: Truke den Uyl-Slagter, partner T: 020 346 9980 of per e-mail: denuyl-slagter@stijladvocaten.nl.

Solliciteren

Wil je deel uit maken van onze groeiende en ambitieuze praktijk? Stuur dan je sollicitatie per post of e-mail aan Stijl Advocaten, t.a.v. Kelly Hooijschuur, Postbus 9101, 1006 AC Amsterdam, hooijschuur@stijladvocaten.nl met een CV en een cijferlijst. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over ons kantoor, kijk op www.stijladvocaten.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.