Binnen de civielrechtelijke afdeling van Stijl Advocaten adviseren en begeleiden onze advocaten zowel nationale als internationale (vastgoed)ondernemingen, woningcorporaties en overheden. De nadruk ligt daarbij sterk op de gebieds- en projectontwikkelingspraktijk. Verder omvat de civiele vastgoedpraktijk de volgende werkterreinen: vastgoedtransacties (o.a. koop/aanneming, sale & leaseback, turnkey developments, transformatieprojecten, erfpachtleases); bouwrecht (traditionele en geïntegreerde contracten); huurrecht; aanbestedingsrecht en staatssteun. Binnen deze afdeling is een vacature ontstaan voor een medewerker die zich voornamelijk zal bezig houden met project- en gebiedsontwikkeling. Graag komen wij in contact met een ambitieuze kandidaat die zijn/haar loopbaan wil voortzetten bij ons kantoor.

Over Stijl Advocaten

Stijl Advocaten is een hoogwaardige juridische dienstverlener die werkt voor de professionele private vastgoedmarkt en de overheid. De advocaten van Stijl Advocaten hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het civiel- en bestuursrechtelijk vastgoed, vastgoedtransacties, gebiedsontwikkeling en de overheidspraktijk. Stijl Advocaten kenmerkt zich door een open en platte structuur, waarbij de medewerkers actief betrokken worden bij het beleid van de onderneming en de kwaliteit van de dienstverlening.

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die:
• affiniteit met de vastgoed- en gebiedsontwikkelingspraktijk heeft;
• vier tot zeven jaar ervaring in de advocatuur heeft;
• ambitieus, leergierig, proactief en enthousiast is;
• een sterk analytisch vermogen heeft;
• een prettige persoonlijkheid heeft en stevig in de schoenen staat;
• beschikt over een gedegen kennis van het verbintenissen- en vermogensrecht;
• bij voorkeur beschikt over kennis van het aanbestedingsrecht en staatssteunrecht;
• beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden (in woord en in geschrift);
• een teamplayer is en gezamenlijk met ons de schouders onder de verdere opbouw van de praktijk wil zetten.

Wat wij bieden

Naast uitdagend werk en een prettige werksfeer in een groeiende praktijk, biedt Stijl Advocaten een open, informele en ambitieuze cultuur met volop mogelijkheden om tot verdere persoonlijke ontwikkeling te komen binnen ons kantoor. Stijl Advocaten biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem dan contact op met: Truke Den Uyl-Slagter, partner T: 020 346 9980 of per e-mail: denuyl-slagter@stijladvocaten.nl

Solliciteren

Wil je deel uit maken van onze groeiende en ambitieuze praktijk? Stuur dan je sollicitatie per post of
e-mail aan Stijl Advocaten, t.a.v. Kelly Hooijschuur, Postbus 9101, 1006 AC Amsterdam, hooijschuur@stijladvocaten.nl met een CV en een cijferlijst. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over ons kantoor, kijk op www.stijladvocaten.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.