10 Jaar STIJL

10 jaar STIJL Advocaten: beeldbepalend

Anno 2006 is het doel duidelijk, de aanpak resultaatgericht: met toewijding onze cliënten bedienen, bij de overheid en op de professionele vastgoedmarkt. Tien jaar later zijn we een toonaangevend specialist in vastgoed en gebiedsontwikkeling. Met een prachtig trackrecord in het begeleiden van complexe vastgoedtransacties en omvangrijke procedures. Strijp S Eindhoven, Spoortunnel/station Delft, de A9 en Retailpark Roermond. Projecten die beeldbepalend zijn in Nederland.

10 jaar STIJL Advocaten: vooruitkijken en terugblikken

Hoe wonen, werken, winkelen en recreëren we straks? Zijn de thema´s van nu ook de topics van morgen? Vraaggestuurde vastgoedontwikkeling, transformatie, verduurzaming, de aantrekkelijkheid en concurrentiekracht van steden en regio’s, de impact van technologie op vastgoed? De toekomst van de stad was het thema van ons jubileumcongres op 2 juni.

Toekomstscenario’s voor de stad

Vooruitkijken is spannender dan terugblikken. Wat gaat er gebeuren op het gebied van verstedelijking, projectontwikkeling, wonen, retail, mobiliteit en duurzaamheid? Tijdens ons jubileumcongres op 2 juni 2016 in EYE Amsterdam schetsten vooraanstaande denkers hun prikkelende toekomstscenario’s.

Jubileumcongres

De Toekomst van Vastgoed